Besplatan Web Hosting

oktobar 8, 2014
Web Dizajn LPC

Za svaki naručeni web dizajn projekat, dobijate besplatan web hosting u trajanju od godinu dana!

Besplatan Web Hosting

O našem Web Hostingu

Iako uz naš web dizajn paket dobijate besplatan web hosting, trudimo se da vam obezbedimo najbolju uslugu web hostinga. Verujemo da vam, pružajući najbolju uslugu web hostinga, pomažemo da vaš sajt ima dugoročan uspeh. Za nas, vaš uspeh je i naš uspeh! Veoma nas raduje, kad vidimo da naši klijenti polako rastu, znajući da su: naše usluge, infrastruktura, alatke i funkcije koje nudimo uz naš korisnički servis pomogli i olakšali taj rast. Naša platforma za shared hosting je bazirana na cPanel, najboljem korisničom panelu. Na raspolaganju vam stoji i Softaculous – 1-clik instalaciono okruženje za brzo instaliranje i aktiviranje aplikacija, kao što su: WordPress, Joomla itd… Sistem je veoma jednostavan i efikasan, i omogućava vam da pokrenete web sajt za nekoliko minuta.

Cene ne odražavaju uvek kvalitet. Neki web hosting provajderi naplaćuju manje od drugih, ali na kraju treba birati po tome kakav je kvalitet njihove podrške, mreže i hardvera, kao i podršku za softver. Svi ovi faktori će odrediti koliko, u stvari, treba platiti za uslugu web hostinga. Ako ponuda izgleda previše dobro, da bi bila istinita, to je obično tako! U realnom životu, ne postoji nešto kao „neograničen web hosting“ – uvek dobro pogledajte i razumite koja su sve ograničenja. Naše cene su najpovoljnije – jeftin hosting ne mora da znači da je loš. Naše cene su najpovoljnije jer dobijate pouzdan hosting i tehničku podršku, po cenama nekoliko puta nižim, za isti kvalitet usluge! Naravno, za svaki naručeni web dizajn projekat, dobijate godinu dana WordPress hostinga gratis!

Naši cPanel hosting paketi su postavljeni na web server platformu sa Intel Xeon procesorima, sa velikom količinom RAM, kao i RAID-10 fault-tolerant storage. Ovakvo okruženje je najbrža i najpouzdanija platforma, za bilo koji web sajt. Sve što radimo, trudimo se da radimo na najbrži način. Najbrži web serveri, brza i pouzdana tehnička podrška garantuju postavljanje vašeg sajta na najbrži način.

Iskoristite priliku, poručite naše usluge i obezbedite sebi besplatan web hosting vrhunskog kvaliteta.

Poručite sajt


Share on Facebook5Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0

No comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *